Златка Райкова потвърди новината, че двамата с Карен Хачатрян стягат сватба през септември. Блондинката вече си е купила булчинска рокля от чужбина. Бъдещите младоженци поръчали брачните халки от луксозен френски бранд и ще им струват хиляди евро. За момента плеймейтката не издава повече подробности около венчавката, но се предполага, че ще спретне шумно парти с много гости.

 

Макар блондинката да има няколко годежа зад гърба си, за пръв път ще мине под венчило. Към момента тренира упорито във фитнеса, за да влезе в перфекта форма за сватбената церемония. Припомняме, че преди 3 месеца тя стана майка за втори път, давайки живот на малкия Карен и все още има да сваля сантиметри от талията си, въпреки че почти е успяла да върне предишната си фигура. Именно поради тази причина венчавката била отложена за есента, когато и бебето ще е поотраснало, а тя ще се е възстановила напълно.

 

Златка Райкова стяга сватба наесен

За никого не е тайна, че Райкова има 3-годишен син от връзката си с Благо Джизъса. Според думите й бившият футболист и победител в „Сървайвър" не поглеждал малкия Благойчо, нито пък плащал издръжка. Сега Карен се занимавал основно с хлапето и се стараел да му осигурява грижи и комфорт.

 

Тя много искаше да си има дъщеря, за да я кръсти на майка си – Виктория, но и второто й дете се оказа от мъжки пол.

Блондинката е разказвала, че в тийнейджърските си години не е била близка с родителката си, но с времето успели да стопят ледовете.

Родителите на плеймейтката се разделили, когато тя била 14-годишна, а после заминали да работят в чужбина.

 

Златка Райкова стяга сватба наесен - Снимка 2

В тази деликатна възраст Златка останала без надзор и започнала да се оправя сама в живота. Макар майка й ежемесечно да й изпращала пари, отвъд финансовата подкрепа на малката Златка й липсвали емоционалната близост и рамо, на което да се облегне. Години по-късно бившата на Джизъса затоплила отношенията и с двамата си родители.

 

Днес не съжалява, че животът й се стекъл по този начин, защото по думите й трудният период в миналото я е изградил като човек и е калил характера й. Макар, че тогава кривнала от правия път и се забъркала с криминално проявени мъже, тя успяла да се откъсне от тези среди и днес иска да се представя като примерна майка и съпруга.

Източник: Уикенд