Златка Райкова призна неща, които никой не е очаквал да чуе!

Златка Райкова за кой ли път шокира всички с признание, което направи официално за известно наше списание. Русото изкушение даде интервю заедно с мъжа на сърцето си в лицето на Георги Валентинов, който е сред обещаващите ММА борци.

Златка Райкова и Георги надълго и обстойно говориха за чувствата си и за начина, по който са се запознали. Дотук нищо странно или необичайно. Тези, които познават истинския характер на Златка Райкова обаче едва не хлъцнаха при благите й думи, че видиш ли, целта в живота й била да се превърне в изрядна и образцова домакиня и да роди на Георги не едно, а три отрочета.

zlatka_raikovaОсвен това, Златка Райкова изрази ясно мераците си към киното като се видя с реална кариера на актриса. Няма да е странно за никого, ако кажем, че намеренията на Злати със сигурност са успели да разсмеят редица от утвърдените ни актьори, което споделиха доверени източници.

Други пък, близки до Златка Райкова казват, че в желанието й за промяна няма нищо лошо, но предвид "леко" специфичния й нрав, съмнението в намеренията й ще остане.

Дефакто вариантите са два - или Райкова си прави твърде хитра реклама, или наистина нещо в нея се е преобърнало и тя е осъзнала важните неща на този свят.

Кое от предположенията обаче ще излезе вярното - един Господ, а може би и една Златка само знаят.