Връзката между Златка Райкова и Карен Хатчатрян скоро ще бъде официализирана и пред закона. Двамата готвят сватба, което се разбра от нейна публикация на снимка с годежния й пръстен.

Така бившата плеймейтка върви по пътя на бившия си Благой Георгиев, който се ложени само преди месеци. За да не остане назад, и Златка смята да мине под венчилото.

Въпреки многобройните си връзки, Златка Райкова все още никога не се е омъжвала. Това ще бъде първи брак за блондинката и затова нищо чудно да има и църковна церемония.

По всяка вероятност обаче Златка ще има още едно дете. Карен все още не е ставал баща и натиска блондинката за наследник.

Интересното е, че ако двойката има свое дете, то ще бъде наполовина от арменски произход, тъй като Карен е арменец. Това обаче едва ли вълнува Райкова, която след разочарованието от Благо е готова на всичко, за да го заличи напълно от живота си.

Това е втори годеж за разюздената блондинка. Преди 5 години тя прие предложението на ММА боеца Георги Валентинов, но после му сложи рога с Благой и го напусна.

След това роди от Благо, но и там нещата не се получиха.

Това е трети опит на Руската Златка за истинска сериозна връзка, като този път тя иска и да се омъжи за избраника си.