Златка Райкова отдавна не дава и петак за Благой Георгиев, още повече, че има дете от половинката си Карен Хачатрян, за когото се кани да се омъжи. Плеймейтката обаче не устиска на майтапа - бившият й Благо да води всяка следваща жена (а те се сменят често) на едно и също място. Винаги.

От ден е ясно, че Джизъса е завел на Тасос новата си половинка Ивана Главчева, която празнува и рожден ден там. То лошо няма, само дето футболистът си знае и хотела, че и апартамента в него. Там води от време оно и Златка, после Полина Спасова, сега и щерката на рапъра.

Златка Райкова се гаври с Благой и новата му: На това легло три ни е минал! (СНИМКИ)

Това явно е развеселило Райкова до степен, че не може да си държи устата. "Ей, уникален е! На това легло три ни е минал, колко ли още ще "тръшне" там?! Поне да смени хотела, че вече става жалко, дори не е смешно", хилила се Злати пред познати.

Златка Райкова се гаври с Благой и новата му: На това легло три ни е минал! (СНИМКИ) - Снимка 2

Както знаем, тя не пропуска да "клъвне" Георгиев, защото, за разлика от Полина, която мина без бебе от Джизъса, то Райкова му роди син. Син, за който Благой не се грижи, а детето отдавна приема за свой баща Карен Хачатрян.

Как ли ще реагира Ивана на този коментар на Златка?! За Георгиев е ясно - той е свикнал и няма да се трогне.