Златка Райкова ще избухне в неудържим рев в Къщата на Биг Брадър!

Миналата седмица на гости в Къщата на Биг Брадър Моуст Уонтед влязоха мъжете, които стоят до Емануела и Никита - Мартин и Боби. Тяхната поява бе истинска изненада за Съквартирантите, а Емануела и Никита просто полетяха от радост.

Златка Райкова ще изпадне в ступор от присъствието на Боби Ръгбиста

Влизането на Боби Ръгбиста, макар едва за няколко дена, изстреля Никита на Седмото небе. И днес ще видим другото, по-усмихнатото лице на екстравагантната дама. За други, обаче, изненадващото гости дойде като гръм от ясно небе. Златка Райкова остана вкаменена от появата на Боби, а Цецо Андреев не бе очарован от присъствието на Мартин. Реакциите не закъсняха и днес ще видим как се разгърнаха емоциите им през изминалия уикенд и как успяха Мартин и Боби да се впишат в обстановката в Къщата.

Номинираните за изгонване са Никита, Стоян и Цецо и още тази вечер за един от тях приключението Big Brother: Most Wanted 2018 ще завърши. Кой ще изберат зрителите да напусне и как се отрази присъствието на Мартин и Боби на Съквартирантите ще разберем довечера. Знае се, че новодошлите в риалити формата няма да останат до края му. Очаква се за няколко дни в Къщата да влезе и любимият на Джулиана Гани - Илиян Найденов. Този път обаче продуцентите уцелиха джакпота с идеята си, защото именно половинките на брадърките ще вдигнат всички на балон с присъствието си. Остава само да изчакаме, за да видим.