Златка Райкова шокирана и разочарована от любимия си

Тежък и много неочакван удар се наложи да поеме Златка Райкова. Красивата бивша плеймейтка през последните месеци жадувала Георги Валентинов да й направи предложение за брак, но то така и не идвало. Затова наскоро Злати сама повдигнала темата и останала много разочарована от отговора на Жоро, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че ММА боецът няма никакво желание да се жени в следващите поне 5 години, а за деца и дума не иска да чува. Това сериозно наранило хубавицата, понеже тя наближава 30-те и вече се оглеждала за семейство. Жоро обаче не искал да чува за по-сериозно обвързване, понеже първо искал да се развие в спорта и да стане един от най-добрите в цял свят.

[caption id="attachment_334740" align="alignright" width="300" class=" "]Златка Райкова не иска да повярва, че Георги не желае семейство Златка Райкова не иска да повярва, че Георги не желае семейство[/caption]

 "Тя е на 28 години, какво очаква той?! Разбира се, че ще иска брак, вече са заедно от години. Вместо да мисли как да й отказва, да вземе да се ожени за нея и да й направи един куп дечица, за да не вземе да го остави." - коментират приятели на хубавицата.

Златка Райкова била съсипана от наученото. Тя знаела, че Георги е по-млад от нея и му е рано за семейство, но не вярвала, че ще й го откаже, след като го помоли. Според слуховете, красавицата така се вбесила на своя любим, че го заплашила с напускане. Тя нямала намерение да стои с мъж, с когото няма бъдеще, защото това било губене на време.

"Годините минават, не мога да го чакам да порасне. Може да звучи егоистично, но една жена трябва да знае какво иска." - беснеела Злати пред близките си.

Кандидатите за баща на бебето на Златка Райкова, разбира се, не липсват. Сред тях има дори далеч по-заможни мъже от Георги, но бившата плеймейтка все пак се надява, че ще успее да принуди Жоро за семейство.