Русата Златка ще сменя за пореден път превозното средство. Това стана ясно, след като обяви, че продава стария си джип, защото иска по-нов модел.

Както е известно двамата със съпруга й Карен Хачатрян шофират различни автомобили през няколко месеца, като разбира се залагат на луксозни марки с цена над 200 000 лева.

 

Макар мургавият арменец да не е закръглил още 30-така, притежава завиден автопарк. Не е сигурно откъде разполага с толкоз много средства, тъй като не е известно да работи нещо. Според някои той продължава да се занимава с черно тото.

 

Със Златка са заедно от година и половина, а тя забременя два месеца след запознанството им и малко след раздялата си с Благо Джизъса. С него така и не стигнаха до брак въпреки 4-годишния им син Благой. Настоящият й съпруг разполага с достатъчно средства и на нея вече не й се налага да бъхти от сутрин до вечер.

 

Златка Райкова пак сменя колата

Мълвата носи, че арменецът идва от богата фамилия, която подпомага високия му стандарт на живот, но и този път Златка е недолюбвана от свекърите. В този ред на мисли, няма да е изненадваща, ако в скоро време финансите им секнат.

Източник: Уикенд