Златка Райкова не може и не може да прости на Благо

Русата Златка отново намери начин да клъвне екс половинката си. Доскоро плеймейтката пазеше стоическо мълчание за връзката си с гелосаният футболист, но сега отново проговори за него, пред феновете си.

Пазарджиклийката призна, че винаги се притеснява, когато Благо взима сина им при себе си. С тези тревоги силиконката в прав текст заяви, че не счита екс футболиста за надежден родител.

„Има право да се съмнява в родителския му капацитет. Благо Георгиев направи толкова деца, ама не се погрижи за нито едно от тях. Създаде четири наследници от три жени, ама освен да ги взима и да се снима с тях, нищо друго не прави. Като кукувицата, оставя децата си на грижите само и единствено на майките им“, скочиха в защита на Злати в социалните мрежи.

Златка Райкова все още не може да преглътне бързата сватба на Благо Джизъса с хотелиерската наследница Полина. Както и факта, че той се метна в прегръдките на доста по-младата богаташка веднага, след като си пристигнаха от екзотична почивка, за чийто масраф плащала именно тя. И не само за нея, а още за куп екстри.

С новият й мъж Карен я запознал нейния фризьор. По думите й това било любов от пръв поглед, която продължава и до сега. За бившият тенисист Златка казва, че е истински джентълмен и я приема такава, каквато е, без да иска да я променя.