Златка Райкова възмути голяма част от последователите си в социалните мрежи. Веднъж седмично тя осъществява жива връзка с тях и отговаря на техни въпроси.

Този път обаче тя си навлече гнева на много жени с отговор на въпрос, касаещ работните навици на бившата на Благо Джизъса. Оказва се, че тя презира труда, който мнозина полагат цял живот.

Златка разкри, че никога не би работила в офис за някаква си заплата и да има началник, който да й виси на главата. Тя обичала свободата, а и парите.

„Никога не бих се затворила 8 часа в офис за една мизерна заплата. Не разбирам такива жени. Аз обичам свободата“, написа Райкова.

Няма лошо човек да има свободен дух, но тази свобода тя я постигна с цената на нещо друго, а именно обезчестяването на тялото си. В коментарите една от обидените жени пише, че познава поне три мутри, на които Златка е била държанка. Освен това тя разкрива, че за няколко часа секс е прибирала няколко бона.

Голяма свобода е да си лягаш с мъже за пари. Всъщност за това си има професия, която е най-древната в света и която Златка Райкова практикува.

Не е добре известно какво точно работи блондинката. Тя уж има собствен бранд, но за него само се носят легенди. В същото време демонстрира, че има пари. Дали не продължава с плътските платени услуги и до днес, се пита в загадката.

Ценностната система на Райкова е под всякаква критика. Това, че нея я мързи да работи цял месец, не значи, че трябва да обижда онези, които с честен труд постигат всичко. Защото Златка не е постигнала нищо с честен труд, освен ако не броим креватните услуги.

 Източник: Уикенд, Crimesbg.com