Златка Райкова е в ступор от тази новина

Плеймейтката и Карен са заедно и връзката им върви повече от перфектно, поне според думите на силиконката.

Двамата не спират да демонстрират любовта си, като екс тенисиста дори се грижи всеотдайно за сина й от Джизъса. След като Благо Георгиев я заряза, като преди това й направи дете, той вече е официално женен за друга.

Златка Райкова обаче е щастлива с Карен и според клюките двамата подготвяли сватба. За венчило настоявала не Златка, а мъжът до нея, твърди градската мълва.

Дори планирали още тази година да официализират връзката си, само че ударили на камък. Родителите на Карен не давали и дума да се издума сина им да мине под венчило с бръмчалката.

„Имаме един син, не искаме той да се жени за жена със съмнителна слава, на всичкото отгоре и с дете. Ако все пак го направи, въпреки волята ни, ще го лишим от наследство“, беснеели родителите на Карен. Той е от арменски произходи  неговите близки били традиционалисти.

Въпреки това миналия месец Карен се сгоди за любимата си, като я дари с диамантен пръстен и куп маркови дрешки, а после отпрашиха на поредната си почивка зад граница.

За да се кротнат родителите на гаджето й, Златка и Карен решили да изчакат със сватбените камбани до догодина. Те имали намерение не само да вдигнат пищно тържество, но и да сторят църковна венчавка.

„Догодина я камилата, а камиларя. Много вода ще изтече дотогава“, коментират песимисти.