Съвсем скоро ще се появи на света вторият син на Златка Райкова, който ще е първи за половинката й Карен Хачатрян. Днес бившата плеймейтка навърши 37 лета и сподели, че няма търпение да се роди детето, за да може след това да се оженят с Карен.

Сватбата им вече е планирана, но Райкова отлага от суеверие и страх. "В момента акълът ми е само върху това аз и детето да сме добре и всичко да премине успешно. Нямам проблеми, слава Богу, спазвам заръките на лекарите и вярвам, че раждането ще протече нормално", казва Златка.

Тя обаче се кълне, че няма търпение да стане госпожа Хачатрян и да се обрече за цял живот на мъжа си (колко трае думата "вечност" за плеймейтките обаче, е отделен въпрос)...

Потребители в нета моментално се поинтересуваха как така Златито бърза със сватбата, а такава липсваше, дори изобщо не се говореше за брак, като беше доста години с Благой Георгиев. Е, истината лъсна и тя се оказа повече от прозаична - просто Джизъса никога не й е предлагал.

"Да, бяха заедно, имаха дете, Златка все се надяваше, но той не пожела. Оказа се късмет де, защото сега трябваше да ходят по дела за развод", коментират техни познати.