Златка Райкова проговори за бившия мъж в живота си!

Златка Райкова направи неочаквано признание за бившия си любим - самбиста Благой Иванов - Багата. Двамата бяха заедно преди няколко лета, когато той циркулираше като пеперудка между нея и адашката й Златка Димитрова.

Повечето от феновете на бореца обаче бяха убедени, че Златка Райкова му отива много повече и искрено съжаляваха за раздялата им.

[caption id="attachment_307529" align="alignright" width="300"]Златка Райкова и Багата бяха хубава двойка Златка Райкова и Багата бяха хубава двойка[/caption]

Днес, години след края на връзката им, Златка Райкова /или Русата Златка/ проговори за отношенията си със самбиста и открито заяви, че мъже като него винаги са я привличали неудържимо. Златка разкри, че никога не е изпитвала влечение към футболистите, а само към ММА борците, които били в пъти по-мъжествени, разбра Kliuki.bg.

"Отношенията ни с Багата бяха страхотни, той е голям пич! След като всичко свърши обаче, двамата престанахме да се виждаме. Той тръгна по пътя си, аз също. И сега Багата е прочетена книга за мен", призна Златка Райкова, която е категорична, че настоящият й приятел Георги Валентинов е единственият мъж за нея.

Свидетели на връзката й с Багата обаче са на друго мнение. Според тях Златка Райкова нарочно страни от самбиста. Огънят между тях бил толкова силен, че тя се страхувала да не се поддаде на изкушението ако се видят отново.

Знаем, че Благой Иванов отдавна е сложил край на мераците си към двете Златки и се е насочил към друг, по-сериозен, тип жени. Така че евентуална среща със Златка Райкова би запалила отново искрата в нея, което далеч не е препоръчително.

Еле пък щом вече живее с този, който наистина я обича - отново борец, но не Благой, а Георги.