Златка Райкова и Карен Хачатрян са сгодени от миналото лято, когато той й предложи брак в Гърция, а тя каза "Да". Двамата имат и своя общ наследник Карен - младши, а плеймейтката изръшка цяла Италия, докато се сдобие с мечтаната булчинска рокля.

Вече всички нямат търпение да станат свидетели на "голямото събитие", когато Златито нещо изчатка и каза - "Не!". Нямало да се омъжи за Хачатрян. Невероятно е, неочаквано, но е факт.

"Няма да се омъжа за Карен за нищо на света", обяви Райкова, но преди близките й да изпаднат в шок, уточни - няма да се омъжи за него по времето на ретроградния Меркурий. След него с удоволствие...

Златка се оказа крайно суеверна и е убедена, че по време на ретрограден Меркурий не бива да се взимат важни решения, камо ли да се предприема толкова значителна стъпка като брак.

"До 15 септември няма да правя нищо, от което да зависи бъдещето ми, защото дотогава Меркурий е ретрограден. След 15-ти вече всичко си идва в релси и да, нямам търпение да се врека във вярност на Карен", каза блондинката, която вече усилено подготвя тържеството, пише поканите за сватбата и паралелно с това отглежда двамата си малчугана - от Карен и от Благой Георгиев.