Цели седем  месеца двойката  Карен Хачатрян и Златка Райкова пазеха в тайна  лицето на сина  си. Който се роди преди официално  двамата да сключат брак и да станат законни съпруг и съпруга на луксозно сватбено тържество.

Незнайно защо Златка Райкова реши да държи интереса на феновете си жив. И докато непрекъснато снимаше големия си  син, бебето също се появяваше на снимки. Но никога не се видя лицето на малкия Карен.

Златка Райкова благоволи да покаже лицето на бебето си (Мъникът копие на баща си – Фото)

Както е известно вече младото семейство е на втори меден месец в Тайланд. Където ни заливат с фотоси от преживяванията си в топлата екзотична дестинация. И точно там силиконовата секс бомба реши да покаже на феновете си как изглежда невръстния й син. Може би идиличната обстановка предизвика плеймейтката да се похвали с малкия сладур. Въпреки, че се бе зарекла да го покаже едва когато  го кръсти.

Едва ли Карен-младши е приел християнската вяра, след като семейството  е зад граница. Но факта си е факт и  вече можем да видим как изглежда наследникът на Златка и Карен. Мъникът е брюнет като татко си и е голям сладур, категорични са феновете на звездното семейство.

Източник: Телеграф