Златка Димитрова разкри прочувствени неща в "Горещо"

[caption id="attachment_303513" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова изживява не само своята трагедия, но и тази на Миро Златка Димитрова изживява не само своята трагедия, но и тази на Миро[/caption]

Биг Брадър шампионът Златка Димитрова проля сълзи в "Горещо", където сподели ужасни истини относно личния си живот. Злати сподели пред Венета Райкова, че вторият и баща и таткото на възлюбения и Миро са починали в една и съща година. Именно това е годината, когато Димитрова се запознава с бъдещия си годеник.

Известно е, че бащата на Златка почина докато тя участваше във "ВИП Брадър". Плеймейтката се върна назад в спомените, когато за последно е видяла мъжа, който я е създал. Двамата били в болницата и бащата я попитал кога най-после ще покаже Миро, за да го види и се запознае с него. Тогава Димитрова разказа и за злата участ на таткото на любимия и, което прави съдбата на двамата влюбени сходна. Наистина и Златка, и Миро са изживели истински ужас и е логично да се пролеят сълзи в "Горещо".