Димитър Рачков не е от най-скромните в любовен аспект мъже. Изневерявал е неведнъж на жената до себе си, при това с доста ш@вливи госпожици, които стават само за секс.

Такъв е случаят и със Златка Хачатрян. Някои слухове твърдят, че някогашната плеймейтка е била една от бройките на нисичкия актьор от Бургас.

Рачков е забил Златка преди няколко години, когато тя участваше в „Като две капки вода“, а той беше водещ на шоуто. Интересното е, че и двамата са сложили рога на половинките си. Митко е изневерил на Мария Игнатова, а Златка на Георги Валентинов, за когото дори по онова време е била сгодена.

Всичко е било само авантюра и по всяка вероятност само за една нощ. Това не е спряло Димитър Рачков да смята Златка за ш@влива. Наскоро той обяви именно това в предаването си „С Рачков всичко е възможно“. Блондинката беше брутално унизена в предаването.

В ефир се припомни какво ш@вливо минало има Златка. Не е тайна, че тя има два годежа, преди да се омъжи за Карен Хачатрян преди седмици. Има и две деца от различни бащи. А не е толкова възрастна, няма 40 г. дори. Всичко това говори, че е лесно податлива на секс с различни мъже.

Източник: Crimesbg.com