Златка Димитрова направи интересно признание за отношенията си с жената, чийто живот почти съсипа!

Очевидно бившата жена на Миро не е лош човек, щом успя да прости това, което й причини Златка Димитрова. Около 2 години по-късно томахавката вече е заровена. Това оповести самата Злати в "На кафе", когато сподели, че единствената до този момент съпруга в живота на Миро е страхотен човек. И не само това, но двете дори се виждали на кафе, разбра Kliuki.bg.

"Тя е прекрасна. Спокойно мога да го твърдя, след като се видяхме няколко пъти. Обади ми се, пихме кафе и изяснихме доста от нещата, за които преди си задавах въпроси. Нормално беше в началото да реагира така. Всяка наранена жена би го сторила. Важното е, че успя да прости и сега даже пуска детето при нас." - разкри Златка Димитрова пред Гала.

[caption id="attachment_333082" align="alignright" width="300" class=" "]Златка Димитрова със сензационни разкрития за нея и бившата на Миро Златка Димитрова с разкрития за нея и бившата на Миро[/caption]

Думите на бившата плеймейтка идват като истинска бомба за феновете й, защото отдавна се говори за противоречията между двете дами. Даже преди около година бившата на Миро тормозеше Златка с обидни думи и коварни смс-и. Затова е шок за всички, че днес двете не само са изгладили взаимоотношенията си, но даже и си пият кафето заедно.

Може да се предположи, че затоплянето на отношенията между двете жени е започнало след нещастието, което сполетя Златка Димитрова през лятото. Тогава тя загуби още нероденото си бебе и може би бившата любима на Миро е съжалила своя най голям враг. Това е достойно за възхищение, защото не всяка дама може да прости подобни неща, които са уронили авторитета й като жена и съпруга.

Самата Златка Димитрова все още изживява кошмара от огромната загуба. Тя разкри, че това не е нещо, което би могло да се излекува от времето, а винаги ще го носи в сърцето си като най-голямата болка на нейния живот. Все пак обаче Злати още вярва, че някой ден ще стане майка, но засега не е подновила опитите за това, защото желае да си даде почивка в емоционален план.