Златка Димитрова няма да се омъжи за любимия си Миро, а вече се виждаше като булка!

Плеймейтката Златка Димитрова рухна след като осъзна, че мечтаната й сватба с любимия Миро ще остане само във фантазиите й. Поне в близко, а и в по-далечно бъдеще. Това разкриха източници, близки до Черната Златка, пред които тя разкрила, че вече дори избрала сватбената си рокля.

Какъв бил шокът й обаче, когато буквално в последния момент, преди да определят датата на голямото събитие, половинката й Миро се отдръпнал. Причината - не искал да наранява сина си като му съобщи, че ще се жени за друга, а не за майка му. И заявил на Злати, че се отказва от подписа, искал да продължават по стария начин като само съжителстват под един покрив.

[caption id="attachment_334325" align="alignright" width="168"]Златка Димитрова Златка Димитрова не е на себе си след отказа на Миро да се оженят[/caption]

Златка Димитрова и Миро живеят заедно вече повече от година, припомня Kliuki.bg. В последното си интервю самата Златка дори призна официално, че скандалите и проблемите, които е имала дълго време с бившата съпруга на Миро, вече останали в миналото и двете се научили да общуват в мир и разбирателство. Точно затова провалът на сватбата й с бизнесмена звучи странно и явно причината не е в натирената му съпруга, а в самия него.

"Жената на Миро няма нищо общо. Тя отдавна се налудува, навика и накрая не й оставаше друго, освен да приеме връзката на мъжа си със Златка Димитрова и да продължи напред. Пробремът е в Миро, защото на човека не му се скача отново в тази пропаст, наречена брак. Очевидно е, че се дърпа, но не трябваше да обещава и да говори големи приказки на Злати", коментират из светските среди на столицата.

Златка Димитрова обаче не губила вяра и продължавала да преследва целта си, а именно да окове Миро с брачна клетва. Точно затова тя с охота приела да участва в ревюто на известната дизайнерка София Борисова, чиито тоалети представи преди дни. Нещо повече - кулминацията бе в мига, в който дизайнерката облече Златка в булчинска рокля, а самата плеймейтка побърза да публикува снимката на стената си във Фейсбук.

"Милата Злати, какво ли не прави, за да накара Миро да се престраши. Щом публикува снимката си като булка, отдолу веднага заваляха коментари и честитки за "сватбата", а тя се радваше като малко дете. Дано Миро не я наранява повече и най-после реши да я направи своя съпруга. Защо иначе я залъгва и живее с нея?!", възмущават се столични бръмчалки.