Очевидно след всичко преживяно, Златка Димитрова най-накрая е осъзнала, че щастието обича тишината.

 

Запознати издават, че смуглата плеймейтка има нов мъж в живота си. Тя обаче дори не го споменава, камо ли да го покаже в социалните мрежи. Вероятно си спомняте, че преди животът й бе доста демонстративен, но след като си изпати в любовта, е станала доста потайна.

 

Златка Димитрова крие гаджето си адвокат

Според хора от близкото й обкръжение, новият мъж в живота й е заможен адвокат. След като в продължение на няколко години живя в родния си Бургас, сега силиконката се е изместила в София заради него. Тя обаче си даде малко време след раздялата й с инструктора Кирил Танев, преди отново да се впусне в романтични отношения.

 

Макар да преживя редица несполуки в миналото, този път е обнадеждена, че е открила подходящия партньор.

Към днешна дата плеймейтката се старае да поддържа прилични отношения с бившия си Мирослав Недев, заради сина им Миро.

 

От известно време Златка Димитрова страни от светския живот и рядко може да бъде видяна в светлините на прожекторите.

Запознати издават, че към днешна дата се разполага в просторното жилище на адвоката, който е приел с отворени обятия и сина й, което много я е впечатлило. Припомняме, че бившият й Кирил Танев не бил толкова отворен към детето и именно това станало една от причините за раздялата им, освен изневерите му. 

 

Макар да не е сред най-високоплатените към днешна дата Златка работи като инфлуенсър. Занимава се и с хобито си – бодибилдинга. До неотдавна тренираше със сериозни тежести, но сега е по-умерена и е върнала женствената си форма. Плеймейтката помоли последователите й да имат уважение и да спрат да ровят под чаршафите й. За да отбележи промяната в личния си живот, тя е сложила още по-големи импланти в бюста, за радост на мъжката част от феновете й.

Източник: Уикенд