Вдовицата на Жоро Илиев или Главния - Мая Илиева не иска да осъзнае, че това е реалност!

Зла участ застигна вдовицата на Жоро Илиев, известен като Главния - Мая Илиева. Тя не иска да осъзнае, че това я застига и споделя пред приятели, че живее в кошмар. От който обаче, за жалост не се очертава да се събуди. Това разкриха близки до съпругата на Главния.

Работата е там, че вдовицата на Жоро Илиев е на път да остане на улицата, да фалира. Тя е затънала в толкова много дългове и заеми, че не може да се отърве. А хотелиерският й бизнес по родното Черноморие е повече от западнал. Кризата е ударила яко по джоба на Мая Илиева, когато днес за пръв път разбира колко труден може да бъде животът без подкрепата на Жоро Илиев.

[caption id="attachment_313073" align="alignright" width="300"]След кончината на Жоро Илиев, вдовицата му едва сега разбира какво е да си изправен пред фалит След кончината на Жоро Илиев, вдовицата му едва сега разбира какво е да си изправен пред фалит[/caption]

Затова тя прибегнала до молби към приятели банкери, един от които е бившия банкер Славчо Христов. Тя дори го завела но гости в луксозната си къща в Доминикана, където заедно с отдиха и красотите, двамата провели много дълги разговори по отношение на това как най-добре вдовицата на Жоро Илиев да спаси финансите си, за да не фалира тотално.

"Мая Илиева е много зле. Покрай Жоро Илиев и приятелите му тя научи много полезни неща за бизнеса и парите. Те й вършиха работа, но преди време, когато финансовата криза не беше чак толкова стегнала гушите на всички. От известен период обаче бизнесът й здраво запада, което я влудява. Жоро Илиев я научи на охолен живот, съчетан с власт и позиции, и ако изгуби всичко това, Мая ще бъде тотално съсипана", коментират близки до нея и покойния Жоро Илиев.