Отдавна е ясно, че Мария е безскрупулна и способна да мине през трупове, само и само да си постигне целта. Този път не се спря дори пред бащината любов на съпруга й.

Мирослав и Мария е трябвало да заминат на почивка в Малдивите заедно с децата си. В последния момент обаче, по настояване на псевдопевицата, децата са оставени в България.

Запознати издават, че Мара Отварачката не е искала сина и дъщерята на мъжа си с тях на екзотичната почивка. Тя не ги харесвала, макар децата нищо да не са й направили и да не се държели лошо с нея.

По-жестокото в случая е, че чалгарката жертва и собственото си дете Марая. За да задоволи своето желание, да не бъде с чужди деца на почивка, лиши и своето от една приятна седмица.

Мара показа селяндурския си манталитет и с настояването да бъде в един от най-тузарските хотели на Малдивите. Миро пръснал около 20 000 лв. само за седмица на екзотичния курорт.

Мария винаги е мислила най-много за пари и това вече не е никаква тайна. Тя може да премаже всекиго, за да се домогне до повече пари. Чак е плашещо колко е меркантилна, но пак се намират глупаци, които да се женят за нея.

Това е трети брак за ниската чалга дива. Първият е с бащата на Марая, после изкара един брак и с Християн Гущеров, но не успя да го дари с дете.

Източник: Уикенд