Венета Райкова има сериозни финансови проблеми, скоро може да има тотална промяна в нейния живот

Ще падне ли "Горещо" от ефир? Това е големият въпрос, който тормози Венета Райкова. От известно време в медийното пространство излязоха непотвърдени информации, че блондинката вече няма да се подвизава в Нова телевизия, тъй като животът на предаването й е към своя край. Самата Венета отрече във Facebook тези спекулации, но действията й след това подсказаха точно обратното.

"Горещо" е на екрана вече цели 10 години. Водещата непрестанно го изтъква и напомня във всяко свое предаване през тази година, но така само прикрива притесненията си, защото рейтингът на "Горещо" е доста по-нисък от предишни години. TV7 поднесе конкуренция на Нова ТВ с "Поверително от NL", но едва ли точно това е причината за затъването на "Горещо", тъй като и предаването на Николета Лозанова е с отчайващ рейтинг.

[caption id="attachment_310618" align="alignright" width="300"]Венета Райкова затрупана от проблеми Венета Райкова затрупана от проблеми[/caption]

По-скоро проблемът в "Горещо", както и във всеки подобен проект, е изчерпването откъм идеи. Много трудно се поддържа дълги години предаване, в което всеки път трябва да има нови теми, сензации, гости и всичко да бъде от пикантно по-пикантно за драгия зрител. Венета Райкова се справя отлично и вината едва ли е нейна, но слуховете твърдят, че шефовете на Нова телевизия са вдигнали мерника на красивата водеща и предаването й.

В същото време Венета много добре го осъзнава и прави опити за съживяване, но те са крайно неуспешни, поне засега. Назначаването на Мис Джуки е интересен ход на Райкова, с който тя се е надявала да привлече вниманието на зрителите, но не се получава. Мис Джуки досега е пълен провал и е обект по-скоро на подигравки, отколкото да помага на "Горещо", твърдят анонимни източници, които са присъствали на нейни репортажи.

За зла участ обаче, проблемите на "Горещо" идват в най-неподходящия миг за Венета Райкова. В момента съпругът й Тихомир е безработен, научи Kliuki.bg. Неговият опит за бизнес бързо се увенча с неуспех и Тишо легна да чака красивата му жена да го издържа, което още повече затруднява тв водещата.

Може би не е случаен изобщо и фактът, че Венета Райкова обяви за продан своя невероятен имот в кв. "Изток", с който винаги се е гордеела. Хубавицата разкри чрез социалната мрежа, че търси купувач за "бижуто", в което се радва всеки ден на собствен басейн. Явно с една заплата, колкото и да е голяма, трудно може да се поддържа подобно жилище. А и може би Венета се презастрахова, защото скоро може и тази заплата да изчезне...