Попфолк певицата Емилия е от жените, които търпят унижение след унижение в името на парите. Това стана ясно от живота й дотук.

Коко Динев, от когото тя има две деца, я правеше за посмешище дълги години. Изневерите му със знайни и незнайни жени, сред които и нейни колежки като Джена например, бяха върхът на унижението, а певицата упорито отказваше да го напусне, защото портфейлът му беше тлъст.

Сега положението в живота й е сходно. Въпреки че го играе много влюбена в Жорж Башур, той също я прави за смях. На няколко пъти фолк дивата без малко да го напусне, изтриваше снимките с него, а после ги връщаше, защото го е била хванала в изневяра. Неверникът Жорж обаче не се трогва и продължава да кръшка, а жена му търпи заради парите му.

В живота всичко се връща, казват мъдрите хора. Самата Емилия не е цвете за мирисане и също е не по-малко развратна от мъжете си. Преди около 15 години тя сложи рога на първия си съпруг Красимир с Коко Динев. Още тогава се видя, че на певицата не й пука за моногамията и любовта, а за нея е важна парата.

Нелицеприятният характер на Емилия се разкри и след голямата трагедия в живота на Башур. Синът му Феди загина в катастрофа на 24 май 2018 г., а баща му се ожени за певицата през юли същата година. Тогава много от феновете на Емилия изразиха възмущението си, че тя е заставила мъжът до нея да се венчае толкова скоро след такава голяма трагедия.

Източник: Уикенд