Все сме виждали живот на показ, напоследък сякаш светът е полудял, но снахата на Нели Атанасова и Александър Сано изби рибата. Антоанет Пепе така се е вкарала във филма "инфлуенсър", че вече прекали. Тя показа в детайли раждането на четвъртото си дете Беатрис - първа щерка на половинката й Иво Карамански - син.

Както вече знаем, Антоанет роди дъщеря си във вода, докато Карамански бе плътно до нея и й помагаше във всичко. Говори се, че водното раждане е в пъти по-безболезнено и леко, но разбира се, там също се изисква напън и концентрация, и хич не е "детска игра"...

Странно е обаче, че Пепе реши да вади дивиденти с този така съкровен и личен момент и това се отбеляза и от потребителите в нета.

"Ей, вече нищо свято на остана, всеки гледа да се бута на преден план и да се прави на важен. Родила била. И какво като е родила, да не е английската кралица?! Всеки ден хиляди жени раждат - коя във вода, коя на земя, коя секцио... и кво - дай всяка да си отрази процеса, че и да го пусне по телевизията, а?! Бива театро, бива показно", възмущават се хората в нета.

Явно обаче на Пепе не й дреме и смята, че по този начин се изявява едва ли не като звезда (каквато всъщност не е била и няма да бъде). А Иво Карамански е толкова луд по нея, че я оставя да се излага и да превръща личния им живот в публичен цирк.

Източник: Crimesbg.com