Да, вероятно много от участничките в "Ергенът" не са влезли в предаването с чистата и искрена вяра, че Алек Младенов ще е принцът от тяхната приказка. Но много малко от тях, да не кажем николко, ще паднат толкова ниско, че да направят това, което направи чалгарката Киара.

Както знаем, въпросната се води поп фолк певица, макар никой да не беше чувал името й, преди да се намърда в имението. Въпросната е вътре с една цел и тя е популярност, но в предния сезон и колежката й Джия влезе затова, без да се резили по подобен начин.

Източници от кухнята на шоуто разкриха, че Киара е била заплашена от продуцентите с изгонване ако продължава с к*рвенските си изпълнения. Тя се държала като жив парцал и се опитвала да сваля Алек Младенов с постоянни "търкания" в него и намеци за с*кс и ор@лни подвизи. Синеочкото обаче още повече странял от нея, вместо да налапа въдицата.

В предишно предаване той заяви в ефир, че Киара определено не е неговият тип жена и не му харесва, но тя не спира да му се навира. "В един момент стана толкова нагла, че мина границите. Пияна ли е била, или е откачила, за да си постигне целите, но директно е предложила на Алек да се позабавляват зад едни храсти и да му направи... сещате се какво. Много я бивало", разкриха източниците. Той обаче я отрязал и като нищо ще я видим навън на някоя от следващите Церемонии на розата.

Източник: Crimesbg.com