Магърдич Халваджиян днес живее като истински милионер, но явно изпитва угризения на съвестта, че не всичко в живота си го е постигнал справедливо и честно. Защото неговата голяма слава започна с идването на власт на Бойко Борисов, с когото Маги уж случайно е много добър приятел.

За да спре нападките към себе си, свързани най-вече с това, че се прави на човек от народа, а в същото време живее в лукс, докато други тънат в мизерия, тв продуцентът постоянно се връща към гладния си период в живота.

Вече години наред Маги Халваджиян се опитва да се изкара жертва с една история, свързана с ядене на животни. Не е тайна, че той е завършил образованието си в Москва. Там бил толкова зле с парите, че му се налагало да яде гълъби и дори котки.

С тази историйка арменецът очевидно цели да трогне хората и те да видят в него нещо повече от милионера, готов на всичко за пари. Уви, не му се получи.

Първо, няма как да бъде жертва един човек от България, който по времето на социализма е учил в СССР. Добре известно е, че по онова време там отиваха само хора с възможности, а и връзки. Сега не е много по-различно, между другото.

Второ, никой не е карал Маги да учи в Москва. Дори да е изпаднал в нищета там, семейството му е виновно, че не е обмислило по-добре финансовите си възможности.

С годините Маги започва все по-често да припомня тази история, което откровено дразни драгия зрител, защото той я представя като гордост, че е оцелял. Сякаш има нещо гордо в това да ядеш домашни любимци.

Мнозина са на мнение, че старостта не прощава и прави продуцента на „Маскираният певец“ за смях. Маги е на 55 г. и сякаш още му е рано за пенсия, но пък може мъжката критическа да го е ударила здраво.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com