Ревящият Тити Папазов се превърна от любимец в най-омразния човек

Треньорът, който плаче за щяло и нещяло, не се оказа романтик и чувствителен, а човек със слаби нерви. И с не толкова добър характер!

В подкаста на Тото от СкандаУ Тити Папазов призна, че също обръснал, едно време, 18-годишната си тогава приятелка. И то,защото, след като двамата се разделили, тя си легнала с негов приятел.

„Обръснах я, че как иначе! За назидание, да си знае къде й  е мястото“, заяви вечно нахиленият, чак дебилно Тити Папазов и не спря да се кикоти и да се радва на „похвалната си постъпка“.

И то във време, когато цяла България настръхна срещу изверга Георги Николаев от Стара Загора, който обръсна, наби, наряза като животно 18-годишната си приятелка Дебора. И в момента, когато в много български градове се протестира срещу беззаконието и ширещата се агресия на тези, в чиито ръце е властта.

Затова признанието за агресията и истеричния смях от „смелата“ постъпка на Тити потресе всички. В добавка и гадния кикот на водещия Тото, нажежи обстановката. Техни жени колеги ги заклеймиха, това направиха и куп интелектуалци, както и хора на изкуството в нета. В резултат скандалното видео, на което Тити подстригва приятелката си от младостта, бе свалено. Но горчивият вкус, от двамата известни мъже, остана.