Слави Трифонов постъпи много жестоко с Ванката

Иван Атанасов, познат като Ванката от „Шоуто на Слави“, се намъчил доста тези дни.

Култовият зевзек, когато Слави държи под крилото си и дори го направи синоптик м телевизията си, сега получил жесток удар от своя благодетел.

Ванката му служил вярно и се превърнал в момче за всичко на Слави. Не е тайна, че учиндолеца има лютив нрав, въпреки че се грижи за подчинените си и ги има за свое семейство.

Но Ванката получил такъв як шамар от шоумена, че още бил в шок откъде му е дошло.Той загазил заради коронацията на английския монарх Чарлз Трети.

Вечерта, когато казвал времето, задачата на Ванката била да каже реплика за поставянето на короната на английския монарх.

В тази връзка клетникът се опитал да репетира думите „коронацията на Чарлз“. Но колкото и да се стараел, не се получавало нищо повече от ломотене. Заради съгласните „р и л“, които не успявал да изговори.

Цяла седмица преди коронацията Ванката репетирал. Но той успял единствено да изтезава целия колектив и да вбеси до крайност шефа си Слави Трифонов. В края на краищата на паметния ден Дългия го изритал от шоуто и не му позволил дори да влезе в ролята си на синоптик.