Гала е извън кожата си от възмущение, заради игрите, въртени зад гърба й!

Жестоко предателство срина Гала и я накара да излезе извън кожата си от гняв и възмущение. Водещата на най-гледаното предаване "На кафе" разбра истината една сега и най-сетне успя да сглоби пъзела.

Оказа се, че от доста време насам Гала недоумявала кое налага присъствието на бившата Мис България Антония Петрова в предаването й. Факт е, че така наречената Мис Крокодил сяда на стола срещу водещата поне два пъти в месеца, за да разказва всевъзможни глупости за пътешествията, тържествата, дрехите, че дори и екстеншъните на косата си.

[caption id="attachment_333508" align="alignright" width="300"]Гала Гала дори не подозирала, че месеци наред прави платен пиар на Антония Петрова[/caption]

Разбира се, като водеща на предаването, Гала трябва просто да изпълнява ролята си, а наборът на гостите се определя от редакторите. Какъв бил шокът на Гала, когато разбрала, че една от редакторките на предаването й кани нон-стоп Антония Петрова, тъй като последната си плащала повече от доволно. Това разкриха служители от Нова телевизия, иронизиращи грандоманщината и ненадминатата суета на Тоца.

"Антония Петрова си прави пиар с предаването на Гала, както преди време плащаше тлъсти суми на Евгени Минчев. Това беше очевидно за всички, но никой не го изрича гласно, а Гала е една доверчивка. И през ум не й беше минало, че госпожа Бередин киха здраво, за да може Гала да й направи поредната реклама. Ако не е тя и предаването, тази остаряла миска, съвсем е загинала", коментират хора от медията.

За самата Гала обаче тази новина дошла като гръм от ясно небе. Тя се вбесила, че зад гърба й стават подобни неща и едва ли не, предаването й се превръща в търговия. "Рекламите са едно, а подобен платен пиар, нещо съвсем друго. Не мога да повярвам, че това се е случвало под носа ми", беснеела Гала и не искала дори да вижда въпросната редакторка.

И въпреки че злите езици из светските среди на столицата веднага започнаха да бълват змии и гущери, и да предполагат, че Гала я е яд, задето сама не е бръкнала в кацата с меда на Тоца, то близки до водещата са категорични, че тя не само няма да направи подобно нещо, но би върнала парите на Антония Петрова до стотинка.