Бившият мъж на Мария - Димитър Андонов реализира възмездието си!

Миньончето на фолка Мария бе жестоко сразена от бившия си съпруг Димитър Андонов навръх старта на турнето на Пайнер. Обиденият бизнесмен, който навремето се раздели с Мария заради множеството й изневери, в това число и с Християн Гущеров, най-сетне реализира отмъщението си. И я срази.

Близки до Мария разкриха, че настоящата блондинка изпаднала в дива ярост, унизена от Димитър Андонов и втората му съпруга Никол. А причината за това, разбира се, е потъпканата гордост и огромно его на Мария.

[caption id="attachment_322011" align="alignright" width="300"]Мария Мария изпусна питомното, за да гони дивото. Кога ли ще го хване истински?![/caption]

"Човек трябва да види с очите си физиономията й, за да му стане ясно за какво иде реч. Мария се опитва да се прикрие, но истината е, че не е на себе си от яд. Защото докато тя още търпеливо си чака годежния пръстен от Християн Гущеров, а той все не идва, Димитър Андонов се скъсва да угажда на половинката си Никол Андонова и да го навира в лицето на Мария", разказват близки до певицата.

Последният шок за Мария бил преди дни, когато научила, че екс благоверният й е завел Никол Андонова и детето им в Италия, докато Мария трябва да се поти в жегите и да пее на плейбек пред полупразни стадиони като този в Русе.

[caption id="attachment_322013" align="aligncenter" width="300"]Митко Андонов се скъсва да угажда на детето си и новата съпруга, докато изобщо не поглежда Марая Митко Андонов се скъсва да угажда на детето си и новата съпруга, докато изобщо не поглежда Марая[/caption]

"Митко Андонов не си поплюва. Той ясно показа на Мария какво е изгубила, когато му е изневерила. Андонов не спира да глези Никол с ултра скъпи подаръци, а в гардероба й вече сигурно няма място от дрехи, обувки, чанти, аксесоари и прочие на световноизвестни и водещи дизайнери. Никол поддържа лицето и тялото си в най-луксозните клиники по естетична хирургия и всичко, което направи, може да се сравни по качество само с холивудските съпруги. Ето защо Мария е бясна", коментират близки до пайнерката.

[caption id="attachment_322014" align="aligncenter" width="300"]Бизнесменът обожава Никол и не спира да го навира в очите на бившата си Мария Бизнесменът обожава Никол и не спира да го навира в очите на бившата си Мария[/caption]

Най-сетне Мария осъзнала, че не е единствената и незаменима жена за Димитър Андонов и че той няма да си сложи въжето на шията, защото тя е отишла при друг. Бизнесменът й го показва всекидневно и по безспорен начин, а тази, която ликува от щастие, е втората му жена Никол.

Мария пък ще трябва да продължи да гледа отстрани разкоша и щастието им, и да чака момента, когато Християн Гущеров ще надене пръстена на ръката й. Ако това изобщо се случи някога...