Мария Гущерова постъпи много жестоко със своя Мечо, защо не му каза истината по-рано?!

Християн Гущеров не издържа след като осъзна, че най-голямата му мечта няма да се сбъдне, а той е хранел напразни надежди. Съпругата му Мария го нарани силно като скри от него истината по жесток начин и го остави да се самозаблуждава толкова време. Това разкриха близки до семейството на пайнерката.

Припомняме, че преди седмица плъзна слухът, че Мария е бременна - нещото, за което нейният Мечо копнееше най-силно. Самата певица нито потвърди, нито пък отрече новината, която към днешна дата се оказа огромна и опашата лъжа. Не, Мария не е бременна, нито пък има намерение да бъде, издадоха я приближени до нея, а животът на Християн Гущеров се преобърна на 180 градуса.

[caption id="attachment_341216" align="alignright" width="300"]Мария Мария нито е бременна, нито има намерение да ражда[/caption]

"Мария не само не е бременна, но и бременност ще има само в главата на Гущеров. Защо мислите тя толкова време говори, че иска да му роди дете, че щяла да се подлага на ин витро и още куп приказки, но винаги отлага и не го прави. Защото, когато роди Марая, лекарите й казаха, че втора бременност, макар и ин витро, ще е опасна за нея и е най-добре да не опитва", разкриха близки до Мария източници, озадачени, че самата тя не е признала тази толкова важна истина на Християн.

От друга страна пък, ако певицата се беше осмелила да бъде напълно искрена и да сложи картите на масата, то най-вероятно тя щеше да се прости със сватбата си и копнежите да влезе в клана Гущерови, щяха да си останат напразни.

Единственото, което може макар и малко, да послужи за утешение на Християн Гущеров е фактът, че е още млад и ако наистина иска да има свои родни деца, то може да го направи с друга жена. А и, че при евентуален развод с Мария, тя няма да посегне върху половината му собственост, тъй като преди брака си двамата сключиха железен договор.

Който гласи, че свали ли брачната халка от пръста си, Мичето ще си тръгне от палата на мъжа си така, както е дошла - с чепиците на малките си крачета и торбите с парцалки.