Мария Бакалова е съсипана, при това не от днес, а вече повече от месец. Чак сега се разбра за края на връзката й с Валери Григоров, по когото беше луда от любов, но не успя да спаси отношенията им. Двамата не са заедно по вина на родителката на Валери - шампионката по стрелба Мария Гроздева, която не искала Бакалова за своя снаха.

Гроздева, която се правеше, че симпатизира на актрисата и се показваше с нея по снимки, реално не можела да я понася. Причина няма, поне не и логична, разкриват близки до семейството източници.

"Донякъде я разбираме, но и не я разбираме, защото Мария Бакалова показа, че е сериозно момиче и че наистина много държи на сина й. Но Гроздева се страхуваше, че тази връзка няма да я бъде и че в един момент синът й ще бъде наранен. Както и да го говорим, Бакалова е по-известната в двойката им, а бъдещата й свекърва не одобряваше това. Тя смяташе, че Мария се забавлява с Валери и че скоро ще му бие шута, заради някой друг. Затова направи всичко, за да ги раздели", разкриха източниците.

Гроздева не спирала да набива в главата на синковеца си своите хипотези и в крайна сметка той започнал да мисли същото като нея. Конфликтите с Бакалова зачестили и двамата се разделили, макар да не са обявили това официално. Все пак те отдавна не са пускали свои общи фотоси, както правеха преди и то често.

Източник: Хотнюз.бг