Мария не може да повярва на очите си, снимките я нокаутираха!

Страшен шок изживя миньончето Мария след появата на няколко снимки, които преобърнаха представите й изцяло. Половинката на Християн Гущеров не може да си нацели място от яд, защото най-сетне бе поставена на място. И то не от кой да е, а от втората съпруга на бившия й Димитър Андонов - Никол Андонова.

[caption id="attachment_322800" align="alignright" width="300"]Мария Мария пред депресия - Никол Андонова срина представите й тотално[/caption]

Откакто екс съпругът на Мария се венча за хубавата Никол Андонова, певицата не спираше да се фука, че тя е била по-важната, по-красива и по-обичана от него жена. Е да, но това не е така. Димитър Андонов отдавна доказа по безспорен начин огромната си обич към Никол Андонова, чиито снимки сразиха Мария.

Естествена и непринудена по природа, Никол Андонова направи нещо, с което нокаутира Мара Отварачката, а именно - експериментира с невероятна фотосесия. Последната наистина се получи перфектно, при това у Никол Андонова няма и помен от десетките пластични операции на Мария, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_322801" align="aligncenter" width="200"]Никол Андонова прелестна във фотосесията на Александър Златков Никол Андонова прелестна във фотосесията на Александър Златков[/caption] [caption id="attachment_322802" align="aligncenter" width="268"]Късите крайници на Мара не могат да се мерят с дългите бедра на Никол Късите крайници на Мара не могат да се мерят с дългите бедра на Никол[/caption]

"Страхотно е, защото една натурално красива жена доказа на позьорки като Мария и сие, че силиконът не е всичко. Излъчването или го имаш, или забрави! А при Никол, за разлика от Мария, то е в изобилие. Мария идея си няма каква услуга е направила на бившия си и колко му е помогнала да срещне истинското щастие и любов в лицето на Никол Андонова", коментират източници, близки до Пайнер.

[caption id="attachment_322803" align="aligncenter" width="200"]Стилна и елегантна Стилна и елегантна[/caption] [caption id="attachment_322804" align="aligncenter" width="300"]Силиконовата Мария има много да учи за стила и красотата Силиконовата Мария има много да учи за стила и красотата[/caption]

Те са категорични, че тези снимки на Никол Андонова ще разклатят из основи психиката на Мария, чиято единствена цел в живота е да позира и да демонстрира фалшив "Уау ефект".

[caption id="attachment_322805" align="aligncenter" width="200"]Късметлия е този Димитър Андонов! Късметлия е този Димитър Андонов![/caption]

"Уау обаче може да кажем на професионалната и издържана фотосесия на Никол, а не на разкапващите се от фалшив силикон джуки на Мария. Християн Гущеров нека си се радва на "пластмасата", но може само да диша прахта на Димитър Андонов, който е горд с истински прекрасна жена", твърдят очевидци на невероятната сесия на Никол Андонова.