Поп фолк дивата Андреа стори изключително жестока постъпка Андреа успя да разплаче сираче

Андреа категорично отказала да даде една рокля за бала на дете без родители, като твърдо заявила своето „не”. Докато нейни колежки с щедри сърца се надпреварват да даряват свои стари дрехи, които едва ли ще сложат втори или трети път на сирачета в нужда, половинката на националния шампион по бокс Кубрат Пулев не пожела да е щедра и добра.

[caption id="attachment_315933" align="alignright" width="300"]Андреа разочарова мнозина Андреа разочарова мнозина[/caption]

Момичето с името на Дева Мария била луда фенка на русата фурия. 18-годишната Мария, която израснала по домове за деца, лишени от родителски грижи обичала песните на идола си и слушала само нея, научи Kluiki.bg.

Нейни бивши възпитателки разказвали как очите й се насълзявали от умиление винаги, щом пуснели песен на Андреа или пък видела на екрана русото изкушение. Мария знаела всяка една от песните на фолк дивата.

Мария успешно успяла да завърши средното си образование и се подготвяла за най-хубавия ден в живота си. Тя също мечтаела за вечерта, когато за няколко часа ще се превърне в принцеса и ще загърби проблемите.

Когато наближили абитуриентските дни обаче, Мария се оказала без пукната стотинка и решила да се свърже с подчинените на поп фолк фурията и да помоли да й дарят една рокля за най-светлия ден в живота й.

Само при мисълта, че ще облече дреха, която преди това се е докосвала до тялото на нейния идол Мария пърхала от умиление и се почувствала неземно щастлива. Какво било разочарованието й, когато получила категоричен отказ от Андреа, предаден й не лично, а от екипа на певицата.

Пред изумените си колежки от бранша, които разбрали какво е сторила русокосата Андреа се оправдала, че момичето я преследва и тормози психически. В своя защита изпълнителката на „ Лош герой” дори заявила, че не иска да си прави евтина реклама на гърба на нещастните деца. И това била втората по важност причина, за да откаже да даде някоя своя рокля на зрелостничката.

Фейсбук-маниаците обаче не останаха безгласни от постъпката на актуалната певица, чието фриволно поведение й е станало втора природа. Но това нейно деяние преля чашата и буквално взриви социалната мрежа. „Безчувствена кукла”, „Андреа има сърце обвито в лед”, „Колкото е хубава, толкова е и високомерна и безжалостна”, бяха само част от коментарите на разочарованите й фенове.