Ивана се изказа директно против визията на колежката си Преслава!

Нова война ли се заформя в поп фолк средите? Това се питат всички, след като примата на Пайнер Ивана жестоко обиди колежката си Преслава. След като всички се скъсаха да обсъждат визията и стопените килограми на Преслава, Ивана я заби в земята с директно изказване.

Според Ивана, Преслава не прилича на нищо - толкова била кльощава. "Винаги преди съм симпатизирала на Преслава, дори когато беше по-пълничка. Тя никога не е била дебела, просто бе по-сладка и чаровна. С тези диети обаче не постигна нищо. Толкова е окльощавяла, че вече на нищо не прилича. Самата аз съм се подлагала на зверски тормоз и съм гладувала, но единственото, което постигнах, бе да си навлека проблеми с бъбреците, което е сериозно", заяви примата от Айтос.

[caption id="attachment_308338" align="alignright" width="300"]Ивана директно заяви, че Преслава не прилича на нищо след диетите Ивана директно заяви, че Преслава не прилича на нищо след диетите[/caption]

Решена да говори докрай, освен за Преслава, Ивана коментира и факта, че щерката на колежката й Глория - 16-годишната Симона си е напомпала устните. Според Ивана, тя никога няма да позволи на собственото си дете да направи подобно нещо.

"Дъщеря ми е по-голяма, тя е на 21 години, но не бих й разрешила да си причини това. Та те са млади и в това е основната част от красотата им. Ние вече остаряваме и затова се чудим какво да направим, за да се подмладим. А те нямат такава нужда, дори понякога хирургичната намеса ги прави да изглеждат гротескно", смята Ивана.

А почитателите й вече се чудят дали искреността й няма да й навлече проблеми с Преслава и Глория. Предвид факта, че завистта, конкуренцията и злобата в чалга средите е пословична, нищо чудно двете разкритикувани певици Преслава и Глория да настръхнат срещу Ивана. Ще видим тепърва.

Очаква се реакцията на Преслава към Ивана да дойде най-много до дни, че и до часове, ако се съди и по нейния буен нрав.