Тодор Славков получи най-жестокия удар и то от семейството си!

Тодор Славков или както го наричат повечето хора - Малък Тошко, е тотално разбит от жестокия удар, който му нанесоха. И то не кой да е, а собственото му семейство и съпругата му Силвия. Двамата са разделени от години, но имат обща дъщеря Катерина. След множеството пиянски изцепки на Тодор Славков в Къщата на Биг Брадър Ол Старс обаче, семейството му не иска и да чуе за него.

Скандалът във фамилия Живкови е огромен, а Жени Живкова не смеела дори да пусне телевизора си, когато излъчват шоуто. Чичото на Тодор Славков - Владимир Живков не бил на себе си и заявил пред свои близки приятели, че е готов да се откаже от Тодор Славков чрез държавен вестник ако той веднъж завинаги не спре да пие и да се излага като маймуна пред цялата страна.

[caption id="attachment_330807" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков може да изгуби дъщеря си ако не спре да пие и да се излага[/caption]

Всички във фамилията са категорични, че Тодор Славков е най-голямата издънка на рода им и е срам за паметта на майка си Людмила Живкова, както и на дядо си Тодор Живков. "Каквото и да говорят за Тодор Живков, никой няма да успее да премахне или промени ролята му в историята на България, нито да отрече факта, че човекът направи и много хубави неща за държавата ни. А колкото до Людмила Живкова - нея няма какво да я коментираме. Тази жена беше светица и адски, ама адски ерудиран и интелигентен човек. Да не ти се вярва, че е родила такова нещо като Малък Тошко", коментират потресени познати на фамилия Живкови и в частност на Тодор Славков.

Най-големият удар за Тодор Славков обаче е, че бившата му половинка Силвия се е заканила да направи всичко възможно, за да попречи на срещите му с дъщеря им Катерина оттук нататък.

Въпреки че момичето вече не е малко дете, родителката Силвия е убедена, че за нея ще е най-добре ако стои надалеч от лошото влияние на вечно пияния си баща. "Какво да възприеме Катерина от Тодор Славков - да се учи как се лочи по литър уиски наведнъж или как да си сваля гащите на публични места. Ценни уроци, няма 5-6", шегуват се познати на фамилия Живкови.

В крайна сметка бащинството на Тодор Славков е поставено под въпрос и ако той не вземе спешни мерки, за да промени живота си и да спре да се излага, то контактите му с Катерина като нищо може да бъдат прекратени.