Ивелина Чоева не може да се нахвали с годежния си пръстен

Моделката Ивелина Чоева не спира да размахва красивото бижу, с което сама се изфука в мрежата.

Сашо Кадиев заряза майката на дъщеря си-Таня Тончева, заради моделката Ивелина Чоева. Той не спира да каканиже колко е влюбен в младата мома  и как единствено, и само в нейно лице открил любовта. С думите си той не спира да нанася удар след удар в сърцето на жената, която му роди дете.

Вероятно годежът се е случил на последната романтична почивка в Италия, откъдето влюбения Мамин Сашко постоянно пускаше снимки.

Традиционно под фейса и пръстена на щастливата Ивелина Чоева заваляха пожелания за здраве и дълъг живот. Моделката и водещият обаче все още пазят мълчание дали все пак ще чуят сватбения марш. Актьорът досега винаги е бил против брака и е давал назад, но нищо чудно, заради „любовта на живота си“, да прекрачи собствените си правила.

Но някои от феновете обаче настръхнаха срещу решението на Сашо Кадиев. Те го попиляха заради това, че той не предложи брак на жената, която го дари с щерка, а ще прави това с манекенката.

„Значи за Татяна останаха битовизмите и къщната работа, както да се пъне да ражда, а за Ивелина-почивки, разходки и в добавка годежен пръстен. Къде е справедливостта?“, нахвърлиха се в мрежата феновете на бившата му Таня.