Хипнотерапевтката и психоложка Александра Гърдева получи народната любов с участието си в шоуто „Ергенът“, но не така стоят нещата относно любовта на останалите момичета в предаването. Не остана участничка, с която Алекс да е близка и до днес.

По време на шоуто тя бе сформирала свой лагер, в който включи до себе си три момичета. Това бяха Благовеста, Ева и Елвира. Той обаче се пропука още вътре в имението, след като Блага мина в другия лагер.

Елвира Далакова, която нашумя като девственицата на „Ергенът“, също предаде психоложката, но след края на риалити формата. Двете вече не са приятелки, но причините не са ясни.

Преди дни Елвира, която днес вече не е девица, отпразнува рождения си ден, но не покани на партито си Александра. Вместо това сред гостите бяха други две участнички от „Ергенът“ в лицето на Венета и Зорница.

Само преди година, когато бяха снимките на „Ергенът“ в Турция, Елвира награби страстно Александра и двете сътвориха изненадваща лесбийска целувка. Днес обаче не поддържат никаква връзка, което е голям удар за психоложката.

Това е поредното й разочарование след предаването. Ева, която последна остана да я подкрепя от всички, също я предаде, след като се сближи с най-големия й враг Виктория Капитонова.