Преслава не очакваше такова предателство

Поп фолк звездата Преслава не е подозирала, че ще й спретнат този гаден номер. Топ певицата на „Пайнер” била предадена от човек, на когото е вярвала безрезервно, до скоро. Тя не е очаквала това да й спретне точно Лидка Скалата. Майката на доскорошното й гадже Жоро Бирмата извършила най-голямото предателство към нея. Не беше далеч времето, когато Преслава и Лидка Скалата заедно обикаляха магазините, ходеха по екскурзии и кандидат-свекърва й беше във всяко едно заведение, където любимката й пееше.

Следваше я като сянка, стремеше се да я копира във всичко и я боготвореше. Колежките й уж сърдечно, но тайно й завиждаха, че майката на гаджето й е така привързана към нея и двете са като истински приятелки. Но розовият сън свърши и то толкова рязко. Днес Преслава е най-предадената на света и се чувства покрусена от мъка, все едно че в гърба й е забита остра кама, разкрила певицата пред най-близките си дружки, пише Бългapия Днec. Защото Лидка Скалата купонясвала не с кого да е, а с най-голямата й врагиня Ивена.

[caption id="attachment_340653" align="alignright" width="293"]Преслава не очакваше подобна подлост Преслава не очакваше подобна подлост[/caption]

Двете се забавлявали в чалготека, където участие имала Джина Стоева. Те си хортували сладко, като първи приятелки, а според клиенти на заведението майката уреждала сина си Жоро Бирмата със знойната фолкаджийка, научи и Kluiki.bg.

Припомняме, че още докато беше официално гадже на Преси, милионерския син бе забелязван да се натиска по заведения с въпросната Ивена. Дори двамата заминали на обща екскурзия в Дубай, а Преслава била бясна. След това двете с Ивена се подминавали мълчаливо, но както е модерно в чалга средите, добричлийката изляла злобата си към заместничката си в леглото в песен.

Това се случи преди Преслава и Малката Бирма да се разделят окончателно. Връзката им беше белязана с много екшън и горещи страсти, заради темпераментите им характери и дивата ревност. Бирмата раздаваше юмруци на всеки който се доближеше до половинката му. Но след като горещата снимка, на която Преслава се е награбила с варненския богаташ Христо Попов в морска дискотека взриви нета, Лидка Скалата завинаги я зачеркна като приятелка. Тя изтри общите им снимки от Фейсбук, като обидено заяви, че повече не иска и да чуе за Преслава, нито ще й проговори. Но такова предателство Преси не е очаквала и е изпаднала в шок, доверяват близки до певицата.