Жени Калканджиева показа на Стефан Манов, че не е жена, с която може да се подиграва безнаказано!

Хората са казали, че преди да действаш, трябва да помислиш. Е, Тачо не помисли и сега си пати жестоко. Той никога не е умеел да си прави сметката в живота. Стефан Манов е от тези, които харчат безумно, когато имат, но в противен случай мизерстват. Сега почти 30-годишният мъж е на път да получи заслуженото си наказание за многобройните изневери в брака си, защото Жени Калканджиева вече е задвижила въпроса по техния развод, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334984" align="alignright" width="300" class=" "]Жени Калканджиева съсипва Тачо по жесток начин Жени Калканджиева съсипва Тачо по жесток начин[/caption]

Въпреки че Тачо се надявал да бъде добре обезпечен при раздялата, шансовете за това не са много големи. Жени се е свързала с най-добрия адвокат с изискването мъжът й да получи възможно най-малко пари от нея. Красавицата не е никак глупава и неслучайно била сключила предбрачен договор, с който не оставя почти никакви шансове на Тачо. Той няма да може да пипне нито един от имотите на Евгения, да не говорим за пари.

Веднага щом научил за това, Стефан Манов тръгнал да иска прошка от Жени Калканджиева. Той я умолявал да му прости и да заживеят отново заедно, уж в името на детето. Тачо най-после прозрял, че скоро не само няма да има какво да яде, но и няма да има къде да живее. Той почти изхарчи хонорара си от "ВИП Брадър" за чисто нов автомобил и ако не иска да го продаде, за да се изхранва, ще трябва да намери начин Жени да му прости.

Калканджиева също не е от най-примерните и верни съпруги, но никога не си позволи да се подиграе публично с мъжа си, както Тачо го стори с нея. Затова тя едва ли ще прости на Манов. Очаква се да сграбчи възможността и да го довърши финансово.