Председателят на Възраждане се вбеси на въпрос на водещите защо хората гласуват за него, след като е заявил, че неговата формация няма да се коалира с никой и така няма смисъл.

Той отговори остро как така ще го питат такова нещо и защо подобен въпрос не е отправен към останалите претенденти за изборите.

Последва серия от подобни въпроси, което накара Костадинов да продължи разговора на висок тон. Той даде за пример как преди 2 години социологическите проучвания са отреждали едва 1% от гласовете на избирателите, тогава и не е бил канен по студиа, а сега партията му има 11% от гласувалите.

Жесток скандал в ефир: Костадинов "цапардоса" Виктор Николаев с тази обида, той моли да се успокои ВИДЕО

На призив от Николаев да се успокои, Костадинов отвърна, че е много спокоен, но е предполагал, че ще водят сериозен разговор. Последва обвинение, че водещите говорят като влъхви.

Водещият се опита да успокои госта и да смени темата, като го помоли да коментира инфлацията у нас. Партийният лидер коментира, че инфлацията в Хърватия също е голяма, а дори и повече от нашата. Според него биваме манипулирани с числа, а и много зависи как са премерени измененията на цените и стоките.

Той е уверен, че приемането на България в Еврозоната е равносилно на „смърт“.