Петко Димитров отказа на Яна Акимова единственото нещо, свързано с бебето, за което тя го помоли

Бъдещият татко Петко Димитров се оказа доста повърхностен мъж. Той отказа на Яна подкрепата си в деня на раждането. Хубавицата бе помолила мъжа си да бъде с нея в родилната зала, за да не се чувства сама. Той обаче категорично е отказал, пише ПИК. Петко не искал да вижда Яна като родилка, тъй като това можело сериозно да повлияе на страстта в тяхната любов, научи Kliuki.bg.

Очаква се в следващите няколко дни Яна официално да стане майка. Двамата с Петко са безкрайно щастливи, но този отказ на бизнесмена е наранил танцьорката, разкриват познати до семейството.

[caption id="attachment_314297" align="alignright" width="300"]Петко Димитров нарани Яна Акимова с отказа си да бъде до нея при раждането Петко Димитров нарани Яна Акимова с отказа си да бъде до нея при раждането[/caption]

"Тя се страхува много от раждането. Все пак ще й бъде първото в живота. Не знае какво да очаква и до каква степен ще бъде болката. Затова много искаше Петко да бъде до нея и да й стиска ръката докато ражда, но той отказа. Не знам какви са съображенията му, но не се прави така с бременна жена." - възмущава се приятелка на Яна.

Най-вероятно Петко Димитров иска да запази привлекателната представа за жена си. В родилната зала той ще види неща, които после едва ли биха му помогнали в леглото. А може бизнесменът просто да се страхува от кръв. Каквато и да е истината за отказа, то тя е брутално жестока за Яна Акимова.

Красавицата вече е постъпила в болница, където чака своя термин. Петко идвал всеки ден да я вижда, но по въпроса за раждането бил непоклатим. Горката Яна се принудила да помоли майка си, която живее у тях от седмица, да стиска ръката й по време на раждането. Очевидно хубавицата е решила да роди по естествения начин, което е изненада, тъй като повечето съвременни жени вече стават майки чрез операция.