Решението на Слави Трифонов действително ужаси Мартина Огнянова!

Мартина Огнянова, която от няколко години се смята за категоричната половинка на Слави Трифонов и си придава важности като гранд дама в балет "Магаданс", е изпаднала в паника. Балерината е ужасена от решението на Дългия и вече сериозно се замисля за своето реално място в живота му.

Работата е там, че Слави Трифонов упорито настоява за свой собствен наследник. След срещите с малките очарователни дечица в конкурса си и най-вече сладката Крисия, шоуменът е решил, че му е крайно време да стане татко.

slaviПроблемът обаче е там, че той не ще и да чуе за бракосъчетание с Мартина. Макар че танцьорката му постави изричното условие - първо пръстена, а после децата, решението на Слави Трифонов е категорично - брак с Мартина няма да има.

Страхът на Дългия от брачната институция е всеизвестен и колкото и да се надяваше, че тя ще е "магьосницата", която ще го направи друг човек, Мартина май се пообърка.

Близки до Слави и шоуто разкриват, че пред избора си да надене брачния хомот или отново да забави бащинството си, Трифонов избрал второто, разбра Kliuki.bg.

В края на краищата всички се чудят къде е истината - в това, че Слави наистина мрази брачните окови, или в това, че още не е избрал истинската дама за себе си?!