Цеци Красимирова е по-самотна от всякога. За първи път тя не живее с никого, а само с домашните си любимци. Брюнетката е като типична стара мома, уединена в къща извън София и с 3 котки за компания.

Мис Шопкиня 1997 изживява голям крах в живота заради развода си с милионера Майкъл Струмейтс. За да не бъде унизена, че богаташът я заряза изневиделица, манекенката не вдигна никакъв шум около развода си и на практика се разведе тайно.

Според слуховете Майкъл си е намерил по-млада жена и моментално бил шута на съпругата си, която е вече на 44 г., които все повече си личат. Това я сринало психически и обрекло на самота.

Към момента Цеци е като старите моми, които шеф Петров описваше във „Вип Брадър” преди време. Тя живее сама с 3 котки и само бутилката между краката й липсва, а може би не.

Дъщерята на миската е вече доста голяма и отдавна живее сама. Джудит все по-рядко се сещала за майка си и това допълнително депресирало Красимирова, която нито един мъж не успя да я изтърпи. Поне да беше красива, за да си заслужава търпението, а тя е толкова състарена, че надали друг толкова богат мъж ще й обърне внимание.

Източник: Crimesbg.com