Джино Бианкалана не може да се нарадва на най-големия подарък, който съдбата му отправи - неговото първо бебе, което, както разбрахме, е момиченце. Все още се крие името на детето, но щастието на родителите е неописуемо, защото малката е била дълго чакано бебе.

Джино и Кристиана Канева са правили доста опити за зачеване, но доскоро нещата не са се получавали и вече са били на предела на силите и търпението си. Но ето, че всяко нещо си идва с времето и малката принцеса е факт. А гордият татко изобщо не спази правилото да не я показва на света и се похвали със снимка още през първите дни.

Жесток купон за бащинството на Джино Бианкалана: Получи н@акан памперс и показа бебето! (СНИМКИ)

Освен това Бианкалана почерпи приятели и близки с шумен купон в заведение, където пиенето се лееше като река, а масите му се огъваха от ястия и мезета.

За подарък и за да знае какво го чака след веселбите, Джино получи н@акан памперс и биберон в розов цвят, с посланието, че е длъжен да отменя красивата си жена и да й помага с бебока.

Колкото до Канева, тя все още не се е показвала след раждането, но казват, че е същата хубавица като преди, защото дори не успя да наддаде драстично на тегло по време на бременността.