Жорж Башур е напът да се превърне в пълен неудачник, въпреки че винаги е имал огромно самочувствие. То обаче може бързо да се изпари заедно с парите му.

Банка ДСК, която е сред банките, които обслужват финансите на Башур, вече не може да бъде използвана от него. Сметката му там е запорирана поради множество задължения. Това е основната банкова сметка на бизнесмена и затова ударът е голям.

За да не намалява драстично луксозния си начин на живот, Жорж е започнал разпродажба на автомобилите си. Вече е продал повечето от тях и е оставил само 3.

Освен че вече не е милионер, Башур вече е по-зле финансово от жена си. Емилия прибира по 7000 лв. на участие. През февруари е имала 15 участия, което значи, че за месеца е спечелила 105 000 лв. При това става въпрос за чиста печалба, тъй като миналата година певицата напусна „Пайнер” и вече не дели нищо с никого.

Жорж Башур по принцип се занимава със строителство и отдаване под наем на недвижими имоти. Пандемията обаче удари бизнеса му много здраво и още не може да се съвземе, защото доходите на хората намаляват в обстановката на инфлация и вече малко са онези, които могат да си позволят изкуствено завишените цени на жилищата у нас.

Затова Емилия се върна на сцената само 2 месеца след раждането на третото си дете и печели значително добре, докато мъжът й е поставен в унизителната ситуация да чака на нейните пари.

Източник: Уикенд