Глория принуждава Симона Загорова да гладува, за да се впише успешно в "Пайнер"

Младата Симона Загорова е принудена да живее в почти пълен глад през последния месец. Девойката хапвала съвсем малко и само специални, нискокалорични храни. Мони сериозно се е захванала с това да свали килцата, които натрупа през последната година. В основата на всичко обаче е майка й Глория, която била убедена, че по-изящната фигура на щерка й ще я направи доста по-лесна "плячка" за феновете на поп-фолка, тъй като примата имала големи планове за Симона и бъдещата й кариера в "Пайнер".

[caption id="attachment_337199" align="alignright" width="123"]Симона просто се е стопила, а вината е в Глория Симона просто се е стопила, а вината е в Глория[/caption]

Диетата на Загорова не била като обикновените диети. Става въпрос по-скоро за гладуване. Младото момиче не закусвало нищо сутрин, а пиело само вода. На обяд Мони хапвала съвсем оскъдно, а на вечеря взимала само по някой плод. През първите дни й било много тежко, но месец по-късно вече е свикнала на този живот, колкото и нездравословен да е той, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337201" align="alignleft" width="300"]Само преди месеци беше далеч по-пухкава Само преди месеци беше далеч по-пухкава[/caption]

Самата Симона Загорова също имала лични амбиции да отслабне, понеже наближава абитуриентският й бал и тя искала да изглежда перфектно в роклята си. Щерката на Глория вече била свалила цели 6 кг. и приемала поздравления за визията си от всичките си съученици.

"Беше се поотпуснала, но сега пак е съвършена. Тя е най-красивото момиче в училище. Не го казвам заради популярността й, погледнете я, страхотно изглежда." - споделя един от съучениците на Симона.

За зла участ на Мони проблемите с теглото са семейна черта. По-възрастните фенове на Глория помнят тя как изглеждаше в началото на бляскавата си кариера. Щерка й също беше доста закръглено дете, но успя да превъзмогне този проблем през годините. След като се залюби със Симеон Данев обаче, проблемът с теглото се завърна, което явно е накарало Глория да я подложи на жесток глад, въпреки че това изглежда безумно.