Уволниха го от работата му в Би Ти Ви, но пък ето, че щастието му се усмихна от друго място - на личния фронт. Любимата жена на Николаос Цитиридис му каза "ДА", прие годежния му пръстен и двамата ще се венчаят още това лято. Какво по-голямо доказателство за истинската любов на една жена от това да те вземе и без пари, че дори и без работа...

Актрисата Боряна Братоева явно обича гърка и иска да прекара живота си с него, като при нея това май е било любов от пръв поглед - още като го видяла на екран. Де факто тя е направила първата стъпка към Николаос, тя започнала да го сваля и дори се хванала на бас със своя колежка.

Боряна и другата млада актриса си пиели винце в домашна обстановка и гледали шоуто на гърка. В един момент разбрали, че и двете го харесват, а вече подпийнали, се басирали коя от тях ще успее да му завърти главата първа. Ноо... но без да му пише в мрежата.

Съдбата била на страната на Боряна, защото се случило, че я поканили да гостува в шоуто на Цитиридис, който преди това дори не знаел коя е тя. На второто гостуване двамата се харесали, загаджили се и вече са заедно две години като упорито го криеха от всички.

Е, вече чакаме сватбата им и бъдещото бебе. Боряна е кака на Николаос с 4 години, но това не им пречи изобщо.

Източник: Crimesbg.com