Ей, това женското отмъщение равно няма. За пореден път се убеждаваме в твърдението, след като стана ясно, че Златка Райкова се е сдушила с бившата на Джизъса - Ивана Главчева. Кога скъсаха последните двама, кога се сприятелиха със Златито, но ето на - факт.

Това призна самата блондинка с коментар в нета, в който написа по повод на щерката на рапъра Ванко 1 - "да, всички бивши много се харесваме и се разбираме"... Надали това ще се понрави на Джизъса, защото е ясно коя е темата номер едно за жените му, но никой не го пита.

Близки до Райкова разкриха, че тя е в добри отношения и с Полина Спасова, като всички се скъсват да плюят и да обсъждат кусурите на футболиста. Дай им на женорята клюки и розови саги и ги остави...

Самият Благой призна преди дни, че голямата му поредна любов е отишла в "канализацията", но спря дотук и не пожела да уточни подробности. Знае се, че идеята за раздялата им е дошла от Ивана, но причината отново е той, както винаги.

"Благой не може да направи никоя жена щастлива. Хубаво им е на момичетата само и единствено, докато ги сваля и още не са му "клекнали". Вържат ли се веднъж, станат ли му гаджета и всичко приключва. От романтиката не остава и следа, а той се променя коренно в темерут", разказваше преди време Полина Спасова.

Източник: Crimesbg.com