Той страдаше за нея, обичаше я от душа, искаше я завинаги в живота си... Дрън-дрън-ярина! Това можем да кажем за Виктор Стоянов и излиянията му към вече бившата му приятелка Мария Тарашманова, която преди около месец окончателно скъса с него. Защо ли?! Ами, защото разбра, че е женкар, който не може да седи мирен и с вдигнати панталони.

След като пътешественичката Тарашманова се раздели с първия "мачо" от формата "Ергенът", той се правеше на тъжен и изгубил смисъл в живота, докато не щеш ли... бързичко го откри отново.

Женкарят си е женкар: "Страдащият" по Тарашманова Виктор Стоянов "опъва" миска с дете! (СНИМКИ)

Тази, която му осмисли дните (или по-скоро нощите) е миска. Тя е Мисис България - Марина Цветанова, която е родител на едно дете. Е, поне мъж няма, защото се разведе със съпруга си.

Двамата с Виктор Стоянов напоследък са засичани почти постоянно заедно, на различни места и събития из столицата, като видимо се наслаждават на компанията си и са откровено близки. Не винаги двамата са забелязвани на публични събития с други хора, често пъти са сами в заведения, където си гукат сладко.

Ами нормално... Помним още признанията на Викито малко след "Ергенът", че за него с@ксът бил едно от най-важните неща в живота и не му било гот, ако не го прави поне по шест пъти дневно. А за тази цел му трябва и партньор на разположение, нали така?!